Sommerhusområdet i Arrild ligger tæt ved landsbyen af samme navn. Sommerhusene ligger smukt i et fredeligt naturområde med sø, skov og grønne områder. Der er flere spisesteder i Arrild ligesom der er mulighed for indkøb af dagligvarer. De nærmeste lidt større byer er Skærbæk mod vest, Toftlund mod øst og Løgumkloster mod syd.
Sommerhusene ligger i forbindelse med Arrild Ferieby, hvor der er mange aktiviteter. Her er bl.a. svømmehal med en af landets længste vandrutsjebaner samt en veludbygget spaafdeling, fiskesø, legeplads, minigolfbane og petanquebane. Derudover er der gode muligheder for vandre- og cykelture i det smukke sønderjyske landskab.
For lystfiskere er der gode udfoldelsesmuligheder i og omkring Arrild. Udover fiskesøen er der flere åer og søer, ligesom kysten ved Vadehavet er et oplagt mål. Golfspillere kan slå sig løs på den lokale 9-hullers bane eller tage til Toftlund, hvor der ligger en 18-hullers bane.
Arrild ligger lidt tættere på vestkysten end på østkysten i Jylland, men der er ikke længere end at strandene på både vestkysten og østkysten er tilgængelige. Ved vestkysten er det oplagt at tage til Rømø for at bade, mens der gode strande ved Diernæs på østkysten.
Omkring Arrild er naturen frodig med åer, eng og skov. Lige nord for Arrild ligger Helm Polder, der er et 40 ha stort flyvesandsområde i den sydlige del af Hønning Plantage. Hedelyng og ene udgør bevoksningerne i det fredede og træløse område. Nordøst for Arrild ligger Lindet Skov, der byder på en blanding af gamle bøge- og egetræer samt grantræer. Her er også flere langdysser og jættestuer.
Vadehavet mod vest er et af verdens vigtigste vådområder, og det er optaget på Unescos verdensarvsliste. Hvert år passerer over 10 millioner fugle forbi Vadehavet, ligesom man i Vadehavet finder landets største bestand af spættet sæl.
På Skikkildbjergvej – tæt på indkørslen til golfklubben – ligger resterne af en bunker fra 1. Verdenskrig. Under denne krig byggede tyskerne en forsvarslinje på tværs af Jylland – Sikringsstilling Nord. Det var dengang den stærkeste forsvarsstilling i Europa, men den kom aldrig i brug. Hovedparten af anlæggene blev sprængt i luften, da Sønderjylland atter blev dansk i 1920.
En tur til Mandø ud for Ribe er en stor oplevelse. Det er den eneste ø i Danmark, der kun kan nås ved lavvande. Man kan køre i egen bil, eller lade sig transportere i en traktorbus.
Vadehavet nærmest bugner af østers. Du kan finde dem på egen hånd, men det nemmeste er at tage med på en af de mange østerssafarier, der arrangeres i sæsonen, som strækker sig fra oktober april.
Tønder mod syd er en spændende by at besøge. Den er blandt andet kendt for sit gode handelsliv og sit hyggelige centrum. I Tønder kan man også se nærmere på den danske arkitekt Hans J. Wegner møbler, der er udstillet på et museum i byens gamle vandtårn. Tønder har også et kunstmuseum og et Zeppelin Museum.
I Møgeltønder er den gamle slotskirke og slotsparken omkring Schackenborg naturligvis et besøg værd. Ved Gallehus lidt mod nordøst står en sten, der markerer, hvor de berømte Guldhorn i sin tid blev fundet.
Sluserne ved Højer og det fremskudte dige beskytter hele Tøndermarskens 12.000 hektar mod oversvømmelse. Den gamle sluse blev bygget i 1861, mens den nye sluse - Vidåslusen – stod færdig i 1981.
I Løgumkloster kan man besøge den imponerende klosterkirke samt se det, der er tilbage af det gamle kloster.
Forlystelsesparken Legoland ved Billund er det den største danske turistattraktion udenfor København.
Givskud Zoo er både en zoologisk have og safaripark, hvor man kan komme helt tæt på dyrene i sin bil eller i en safaribus.
Museet Tirpitz ved Blåvand er bygget op omkring en gammel bunker, og har udstilliger om Atlanterhavsmuren, en ravsamling og om livet ved Danmarks vestkyst. Museet er tegnet af den verdensberømte arkitektgruppe BIG – Bjarke Ingels Group.
FLUGT – Refugee Museum of Denmark fortæller den universelle historie om fortæller den universelle historie om at være flygtning. Museet er bygget op om Oksbøl-lejren, der fra 1945-49 husede tusindvis af tyske flygtninge. Museet er tegnet af arkitektgruppen BIG – Bjarke Ingels Group.
Et besøg på Ribe VikingeCenter er en rejse over 1.300 år tilbage i tiden til dengang vikinger herskede i Ripa (Ribe).
Arrild, Ballum, Bjerregård, Blåvand, Blåvand, Ho, Bork Havn, Borris, Bovbjerg, Bredebro, Dejbjerg, Fanø, Ferring, Fjaltring, Fjand, Foldingbro, Grærup, Harboør, Haurvig, Hemmet, Henne, Houstrup, Houvig, Hoven, Hvide Sande, Højer, Jegum, Kibæk, Klegod, Kvie Sø, Kølkær, Lem, Løgumkloster, Lønne, Mosevrå, Møgeltønder, Nr. Lyngvig, Nr. Vium, Nymindegab, Ribe, Ringkøbing, Rudbøl, Rømø , Rømø, Bolilmark, Rømø, Havneby, Rømø, Kongsmark, Rømø, Lakolk, Rømø, Sydøen, Rømø, Toftum, Rømø, Vadehav, Rømø, Vesterhede, Sdr. Felding, Sdr. Nissum, Sjelborg, Skalstrup, Skarrild, Skaven Strand, Skodbjerge, Skærbæk, Starup, Stauning, Sunds, Sædding Strand, Sønder Omme, Søndervig, Thorsminde, Thorsted, Thyborøn, Toftlund, Trans, Ulfborg, Vedersø Klit, Vejers Strand, Vejlby Klit, Vester Husby, Vilslev, Vrist, Årgab